de evenementen van

Brasserie Een Mooie Dag

Brasserie Een Mooie Dag is ook een plek waar je kunt genieten van leuke evenementen. Zo zijn wij altijd opzoek om leven in de brouwerij te brengen. Niet alleen voor onszelf, maar voor iedereen uit de regio. Alles wat wij doen staat in het teken van het ervaren van ‘Een Mooie Dag’. Lekker ongedwongen genieten.

Nieuwe menukaarten

Zaterdag 5 oktober zijn wij gestart met onze herfst menukaarten. Alle gerechten afgestemd op de herfst en de verkrijgbaarheid van verse ingrediënten die wij zoveel mogelijk uit de regio halen. Check op onze website de nieuwe menukaarten.

Optreden de Coronas

Zaterdag 19 oktober treden de Coronas op. Optreden vind plaats in de grote zaal van de Ogtent en deze is geopend vanaf 20:00 uur. In onze brasserie is de voorverkoop gestart van de entreekaarten.

*Wanneer u met uw muis of vinger over de afbeelding gaat kunt u met de pijlen aan de zijkanten kijken naar andere aankomende evenementen.

Openingstijden

MAANDAG
gesloten

DINSDAG T/M ZATERDAG
10:00 - 22:00

ZONDAG
11:30 - 22:00

 

Remigiusplein 17, 6921 BL Duiven

Onze keuken is geopend tot één uur voor sluitingstijd. Naast gratis WiFi is er ook een mindervalidetoilet en babyverschoontafel aanwezig. Wij accepteren ook creditcards.

Reserveren

Reserveert u voor vandaag?
Dan is het alleen mogelijk om via de telefoon te reserveren. Dit kan via 0316-253546.