de evenementen van

Brasserie Een Mooie Dag

Brasserie Een Mooie Dag is ook een plek waar je kunt genieten van leuke evenementen. Zo zijn wij altijd opzoek om leven in de brouwerij te brengen. Niet alleen voor onszelf, maar voor iedereen uit de regio. Alles wat wij doen staat in het teken van het ervaren van ‘Een Mooie Dag’. Lekker ongedwongen genieten.

Zondag 28 april

Zondag 28 april start ons blues seizoen met een optreden van Bex Marshall (UK) en de Bluesbreakers! Vanaf 15:00 uur staan zijn op het podium tussen onze brasserie en de Buren. Bex tourde de afgelopen jaren door Engeland, Amerika, Spanje, Rusland, Australie, Cyprus en...

Zondag 21 april

Eerste Paasdag zijn wij geopend van 11:30 tot 22:00 uur. Tweede Paasdag zijn wij gesloten!

Zondag 31 maart

Zondag 31 maart presenteren wij tijdens het Lentebok festival het nieuwe Populus bier Levens Lust! Deze American Amber heeft hoppige tonen van citrus en grapefruit in combinatie met de fruitigheid van tropische vruchten. Kom dit speciaal bier proeven in onze biertruck!

Zaterdag 04 mei

Tijdens deze speciale avond treedt Elsa Jean McTaggart op in onze Brasserie! Deze sing en songwriter uit Schotland vormt samen met Gary Lister een duo dat sfeervolle Schotse muziek speelt. De avond begint om 18:00 uur met een optreden van de Ramblin Man. Wij serveren...

*Wanneer u met uw muis of vinger over de afbeelding gaat kunt u met de pijlen aan de zijkanten kijken naar andere aankomende evenementen.

Openingstijden

MAANDAG
gesloten

DINSDAG T/M ZATERDAG
10:00 - 22:00

ZONDAG
11:30 - 22:00

 

Remigiusplein 17, 6921 BL Duiven

Onze keuken is geopend tot één uur voor sluitingstijd. Naast gratis WiFi is er ook een mindervalidetoilet en babyverschoontafel aanwezig. Wij accepteren ook creditcards.

Reserveren

Reserveert u voor vandaag?
Dan is het alleen mogelijk om via de telefoon te reserveren. Dit kan via 0316-253546.