de evenementen van

Brasserie Een Mooie Dag

Brasserie Een Mooie Dag is ook een plek waar je kunt genieten van leuke evenementen. Zo zijn wij altijd opzoek om leven in de brouwerij te brengen. Niet alleen voor onszelf, maar voor iedereen uit de regio. Alles wat wij doen staat in het teken van het ervaren van ‘Een Mooie Dag’. Lekker ongedwongen genieten.

Jazz & Blues festival

Zaterdag 18 augustus en zondag 19 augustus wordt het Jazz & Blues festival op ons Remigiusplein georganiseerd. 10 bands in 2 dagen tijd daar moet je bij zijn. Met o.a. Julian Sas, AJ Plug, Barrelhouse en de Veldman Brothers.

Nieuwe menukaarten

Met ingang van vrijdag 31 mei hebben wij weer een geheel vernieuwde lunch- en avondkaart. Volledig afgestemd op het seizoen en de streekproducten die op dit moment verkrijgbaar zijn.

*Wanneer u met uw muis of vinger over de afbeelding gaat kunt u met de pijlen aan de zijkanten kijken naar andere aankomende evenementen.

Openingstijden

MAANDAG
gesloten

DINSDAG T/M ZATERDAG
10:00 - 22:00

ZONDAG
11:30 - 22:00

 

Remigiusplein 17, 6921 BL Duiven

Onze keuken is geopend tot één uur voor sluitingstijd. Naast gratis WiFi is er ook een mindervalidetoilet en babyverschoontafel aanwezig. Wij accepteren ook creditcards.

Reserveren

Reserveert u voor vandaag?
Dan is het alleen mogelijk om via de telefoon te reserveren. Dit kan via 0316-253546.