de evenementen van

Brasserie Een Mooie Dag

Brasserie Een Mooie Dag is ook een plek waar je kunt genieten van leuke evenementen. Zo zijn wij altijd opzoek om leven in de brouwerij te brengen. Niet alleen voor onszelf, maar voor iedereen uit de regio. Alles wat wij doen staat in het teken van het ervaren van ‘Een Mooie Dag’. Lekker ongedwongen genieten.

Nieuwe menukaarten

Woensdag 5 februari starten wij met onze nieuwe dag- en avondkaart. Ruim 30 nieuwe gerechten, allemaal afgestemd op het seizoen en de verkrijgbaarheid van verse ingrediënten.

Stoofkaart

Bij de winter hoort stevig kost. Naast onze avondkaart serveren wij nu ook 3 heerlijke stoofgerechten. De 100% Liemers stoofpot is op veler verzoek terug. Deze stoofpot is gemaakt van ingrediënten die uitsluitend uit de Liemers komen. Bij ieder stoofgerecht hebben wij...

Lentebokfestival 29 maart

Zondag 29 maart staan ook wij op het Lentebokfestival op het Remigiusplein. Kom de heerlijke Lentebokbieren en voorjaarbieren proeven. Uiteraard onder genot van een gezellig stukje live muziek.

*Wanneer u met uw muis of vinger over de afbeelding gaat kunt u met de pijlen aan de zijkanten kijken naar andere aankomende evenementen.

Openingstijden

MAANDAG
gesloten

DINSDAG T/M ZATERDAG
10:00 - 22:00

ZONDAG
11:30 - 22:00

 

Remigiusplein 17, 6921 BL Duiven

Onze keuken is geopend tot één uur voor sluitingstijd. Naast gratis WiFi is er ook een mindervalidetoilet en babyverschoontafel aanwezig. Wij accepteren ook creditcards.

Reserveren

Reserveert u voor vandaag?
Dan is het alleen mogelijk om via de telefoon te reserveren. Dit kan via 0316-253546.