kom in contact met

Brasserie Een Mooie Dag

Iedereen is welkom bij onze brasserie. Diners of lunches. Organiseert u een zakelijk evenement of heeft u iets te vieren? We komen er altijd samen uit.

Wij heten u graag welkom bij Brasserie Een Mooie Dag!

Waarvoor kan ik bij Een Mooie Dag reserveren?

 

Genieten van

overheerlijke lunches

 

Verse salades, rijkelijk belegde broodjes of heerlijke sandwiches, ons aanbod is ruim en verrassend. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een kopje koffie met gebak.

 

 

 

Genieten van

gezellig dineren

 

Het seizoen en dagverse ingrediënten, dat proef je terug in onze gerechten. Genieten van een smakelijk diner, samen met je vrienden of familie. Zo wordt iedere dag Een Mooie Dag!

 

 

 

Genieten van

sfeervolle feesten

 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het is ook mogelijk om feesten of partijen bij Brasserie Een Mooie Dag te organiseren. Zo maken we uw speciale gelegenheid net een stukje specialer.

 

 

 

Genieten van

zakelijke bijeenkomsten

 

Wij bieden u uitstekende faciliteiten voor uw zakelijke lunch en/of diner zoals betrouwbare wifi, creditcard betaling en maandfacturatie. Trakteert u uw zakelijke relatie ook op Een Mooie Dag?

 

 

Iemand verrassen met Een Mooie Dag?

Reserveren

Reserveert u voor vandaag?
Dan is het alleen mogelijk om via de telefoon te reserveren. Dit kan via 0316-253546.

Openingstijden

MAANDAG
gesloten

DINSDAG T/M ZATERDAG

10:00 – 22:00

ZONDAG
11:30 – 22:00

 

Onze keuken is geopend tot één uur voor sluitingstijd. Naast gratis WiFi is er ook een mindervalidetoilet en babyverschoontafel aanwezig. Wij accepteren ook creditcards.

Contact

Voor al uw specifieke vragen, speciale suggesties en andere zaken.