High Tea bij Brasserie Een Mooie Dag 

Sfeervolle high tea bij Brasserie Een Mooie Dag

Heb je nog nooit een high tea meegemaakt, dan kan je bij Brasserie Een Mooie Dag uitgebreid kennis maken met deze oergezellige traditie! Een high tea is van oorsprong een Engelse theeceremonie, overgewaaid naar Nederland en nu exclusief te reserveren in onze brasserie in Duiven. Een verwenmoment voor iedereen waarin luxe zoete en hartige hapjes, smakelijke thee, koffie en drankjes en aangenaam gezelschap de hoofdrol spelen.

 

Have a nice cup of tea!

Een high tea is te vergelijken met het ‘thee leuten’ van vroeger, maar dan uitgebreider, comfortabeler en vooral lekkerder. Een typisch vrouwelijke aangelegenheid, al zijn de heren bij ons uiteraard ook bijzonder welkom!
In onze brasserie houden wij deze theeceremonie graag in ere en begrijpen we precies waar het om draait: het gevoel van Een Mooie Dag. Daarom nemen wij u alles tijdens uw high tea uit handen en zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt, zodat u volop kunt genieten van uw gezelschap en de gerechtjes. Het enigste wat u zal moeten doen, is reserveren.
Een high tea is geschikt voor vele gelegenheden. Voor het vieren van een verjaardag, voor een vrijgezellenfeest of babyshower of gewoon om bij te praten met vriendinnen of collega’s.

 

Snoepen van zoet en hartig, koud en warm

Zodra u met uw gasten plaats heeft genomen, zorgen wij eerst voor koffie en thee. U kunt in plaats van koffie ook voor cappuccino kiezen. De theeliefhebbers kunnen kiezen uit verschillende smaken losse, verse thee. Tijdens uw gehele verblijf schenken wij dit onbeperkt door. 
De eerste gang bestaat uit sandwiches met vis, vlees en vegetarisch beleg op grof gesneden ambachtelijk wit en bruin brood. Hierbij schenken wij een glas verse jus d’orange. Tijdens de tweede gang serveren wij diverse warme hartige hapjes. Vervolgens serveren wij diverse zoete hapjes om de high tea compleet te maken.
Bij reservering kunt u aangeven of er zich vegetariërs onder uw gezelschap bevinden of dat wij rekening moeten houden met glutenvrije gerechten. Wij houden graag rekening met speciale wensen of diëten. Om de high tea extra lekker te maken kunt u ook kiezen voor de luxere variant: u begint met Prosecco om het samenzijn te vieren. Vervolgens begint de high tea en staat er naast onze losse, verse thee ook munt, gember, honing,  sinaasappel en citroen op tafel om uw high tea nog specialer te maken. 

 Streekproducten: dubbel zo lekker

Onze koks werken uitsluitend met dagverse producten die wij zoveel mogelijk uit de streek halen. Dat geldt niet alleen voor onze lunches, diners en borrelhapjes, maar zeker ook voor de high tea. Zo komt de zalm op de open sandwiches rechtstreeks van de zalmrokerij van landgoed Doornik en de ambachtelijke kaas van kaasmakerij de Kaastobbe uit Duiven. Groenten, fruit en eieren worden geleverd door de plaatselijke boeren en vlees en vleeswaren van de keurslager.
Wij gebruiken geen toevoegingen in soepen en sauzen en maken zoveel mogelijk gebruik van de seizoenproducten die moeder natuur ons op dat moment levert. En dat proef je.

Gezelligheid kent geen tijd!

In onze brasserie stellen wij geen beperkingen aan het tijdstip in de middag waarop u met de high tea wilt beginnen.  Op alle dagen, met uitzondering van de maandag en dinsdag, bent u van harte welkom om met uw familie, vrienden of collega’s uitgebreid een high tea te beleven.


Geef een high tea cadeau!

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een vriendin, moeder, zus of collega, denk dan eens aan de cadeaubon van brasserie Een Mooie Dag. U kunt zelf het te besteden bedrag bepalen. De bon is niet alleen in te wisselen bij de reservering van een high tea, maar kan ook gebruikt worden voor een smakelijke lunch of een sfeervol diner.
Een echte verrassing, want wie wil er nu niet Een Mooie Dag?

Vergeet u niet te reserveren?

U kunt al voor 2 personen zo’n gezellig high tea moment reserveren. Houdt u er rekening mee dat u tot 24 uur voor aanvang van de high tea kosteloos kunt annuleren?
Naast het aantal deelnemers willen wij uiteraard van u weten op welke datum u wilt komen en hoe laat u wilt starten. Daarnaast kunt u aangeven of er speciale wensen zijn of dat wij rekening moeten houden met een aantal kinderen. Een high tea kost €23,95 per persoon de Luxe high tea kost 27,95 per persoon
Het is het handigst dat u telefonisch reserveert op telefoon 0316-253 546. U weet dan direct of wij een tafel voor u vrij hebben. Mocht u via de website reserveren vermeld dan dat het een high tea of luxe high tea betreft .

Graag tot ziens namens het team van Brasserie Een Mooie Dag.

Wij verzorgen ook uw High Tea in de regio:

Arnhem, Velp, Zevenaar, Westervoort