High Tea Zevenaar 

High tea Zevenaar bij Brasserie Een Mooie Dag

Heb je nog nooit een high tea in omgeving Zevenaar meegemaakt, dan kan je bij Brasserie Een Mooie Dag uitgebreid kennis maken met deze oergezellige traditie! Een high tea is van oorsprong een Engelse theeceremonie, overgewaaid naar Nederland en nu exclusief te reserveren in onze brasserie omgeving Zevenaar. Een verwenmoment voor vrouwen waarin luxe zoete en hartige hapjes, smakelijke thee, koffie en drankjes en aangenaam gezelschap de hoofdrol spelen.

 

Have a nice cup of tea!

Een high tea is te vergelijken met het ‘thee leuten’ van vroeger, maar dan uitgebreider, comfortabeler en vooral lekkerder. Een typisch vrouwelijke aangelegenheid, al zijn de heren bij ons uiteraard ook bijzonder welkom!
In onze brasserie houden wij deze theeceremonie graag in ere en begrijpen we precies waar het om draait: het gevoel van Een Mooie Dag. Daarom nemen wij u alles tijdens uw high tea uit handen en zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt, zodat u volop kunt genieten van uw gezelschap en de gerechtjes. Het enigste wat u zal moeten doen, is reserveren.
Een high tea is geschikt voor vele gelegenheden. Voor het vieren van een verjaardag, voor een vrijgezellenfeest of babyshower of gewoon om bij te praten met vriendinnen of collega’s.

 

Snoepen van zoet en hartig, koud en warm

Zodra u met uw gasten plaats heeft genomen, zorgen wij eerst voor koffie en thee. U kunt in plaats van koffie ook voor cappuccino kiezen. De theeliefhebbers kunnen kiezen uit verschillende smaken losse, verse thee. Tijdens uw gehele verblijf schenken wij dit onbeperkt door. Extra feestelijk maakt u de high tea door te beginnen met een sprankelend glas Prosecco.
De eerste gang bestaat uit een etagère met zoete hapjes. Vervolgens serveren wij open sandwiches met vis, vlees en vegetarisch beleg op grof gesneden ambachtelijk wit en bruin brood. Hierbij schenken wij glazen verse jus d’orange.
Warme, hartige hapjes van bladerdeeg en een vegetarische quiche vormen de derde gang.
Bij reservering kunt u aangeven of er zich vegetariërs onder uw gasten bevinden of dat wij rekening moeten houden met glutenvrije gerechten. Wij houden graag rekening met speciale wensen of diëten.

 Streekproducten: dubbel zo lekker

Onze koks werken uitsluitend met biologische, dagverse producten. Dat geldt niet alleen voor onze lunches, diners en borrelhapjes, maar zeker ook voor de high tea. Zo komt de zalm op de open sandwiches rechtstreeks van de zalmrokerij van landgoed Doornik en de ambachtelijke kaas van kaasmakerij de Kaastobbe. Groenten, fruit en eieren worden geleverd door de plaatselijke boeren en vlees en vleeswaren van de keurslager.
Wij gebruiken geen toevoegingen in soepen en sauzen en maken zoveel mogelijk gebruik van de seizoenproducten die moeder natuur ons op dat moment levert. En dat proef je.

High tea ook voor onze jongste gasten

Bevinden er zich kinderen onder uw high tea gasten, dan is dat geen enkel probleem. Uit ervaring weten wij dat ook kinderen een high tea geweldig vinden. In overleg kunnen wij aangepaste porties voor de kleine smulpapen maken. Uiteraard zorgen wij voor de kinderstoelen. En verslapt de aandacht, dan is er genoeg speelgoed te vinden in onze speelgoedkast.
In onze aangepaste toiletruimte staat een baby verschoontafel waar u uw baby kunt verschonen. En in flesje opwarmen zijn wij experts!

Gezelligheid kent geen tijd!

Traditioneel vindt een high tea plaats omstreeks 15.00/16.00 uur. In onze brasserie stellen wij geen beperkingen aan het tijdstip waarop u met de high tea in de omgeving van Zevenaar wilt beginnen. Ook stellen wij geen eindtijd in; u krijgt alle tijd om te genieten van het moment en de lekkere hapjes. Op alle dagen, met uitzondering van de maandag, bent u van harte welkom om met uw familie, vrienden of collega’s uitgebreid een high tea te beleven.


Geef een high tea cadeau!

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een vriendin, moeder, zus of collega, denk dan eens aan de cadeaubon van brasserie Een Mooie Dag. U kunt zelf het te besteden bedrag bepalen. De bon is niet alleen in te wisselen bij de reservering van een high tea, maar kan ook gebruikt worden voor een smakelijke lunch of een sfeervol diner.
Een echte verrassing, want wie wil er nu niet Een Mooie Dag?

Vergeet u niet te reserveren?

U kunt al voor 2 personen zo’n gezellig high tea moment reserveren. Houdt u er rekening mee dat u tot 24 uur voor aanvang van de high tea kosteloos kunt annuleren?
Naast het aantal deelnemers willen wij uiteraard van u weten op welke datum u wilt komen en hoe laat u wilt starten. Daarnaast kunt u aangeven of er speciale wensen zijn of dat wij rekening moeten houden met een aantal kinderen.
Het is het handigst dat u telefonisch reserveert op telefoon 0316-253 546. U weet dan direct of wij een tafel voor u vrij hebben.

Graag tot ziens namens het team van brasserie Een Mooie Dag.

Wij verzorgen ook uw High Tea in de regio:

Arnhem, Velp, Duiven, Westervoort

Reserveren

Reserveert u voor vandaag?
Dan is het alleen mogelijk om via de telefoon te reserveren. Dit kan via 0316-253546.

Openingstijden

MAANDAG & DINSDAG
gesloten

WOENSDAG T/M ZATERDAG
10:00 - 22:00

ZONDAG

11:30 - 22:00

 

Remigiusplein 17, 6921 BL Duiven

Onze keuken is geopend tot sluitingstijd. Naast gratis WiFi is er ook een mindervalidetoilet en een babyverschoontafel aanwezig. Wij accepteren ook creditcards.

Vraagje?


Dit kan via onderstaand contactformulier of telefonisch via 0316-253546 

5 + 13 =