Privacyverklaring

Brasserie Een Mooie Dag Brasserie Een Mooie Dag, gevestigd aan Remigiusplein 17, 6921 BL Duiven, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.brasserieeenmooiedag.nl/ Remigiusplein 17, 6921 BL Duiven 0316-253546

Edwin Tunnissen is de Functionaris Gegevensbescherming van Brasserie Een Mooie Dag. Hij is te bereiken via info@brasserieeenmooiedag.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Brasserie Een Mooie Dag verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@brasserieeenmooiedag.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Brasserie Een Mooie Dag verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Brasserie Een Mooie Dag neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Brasserie Een Mooie Dag) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Brasserie Een Mooie Dag bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Gegevens reserveringsformulier: max. 4 jaar
Gegevens contactformulier: max 4 jaar

Delen van persoonsgegevens met derden

Brasserie Een Mooie Dag verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Brasserie Een Mooie Dag blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Brasserie Een Mooie Dag gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Brasserie Een Mooie Dag en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@brasserieeenmooiedag.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Brasserie Een Mooie Dag wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Brasserie Een Mooie Dag neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@brasserieeenmooiedag.nl

Voorgerechten

Een Mooie Dag Broodplankje (v)  € 6,25

Broodplankje met verschillende soorten brood en dips 

Bruschetta’s de Köning € 8,25

Bruschetta’s met Camembert uit de Liemers, paddenstoelenmix en appel-perencompote

 

Salade Gamba's  € 11,50

Salade met gebakken gamba's, grapefruit, gebakken uitjes en sweet chilidressing

Carpaccio € 11,00

Dun gesneden runderhaas met truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Geitenkaas (v)  € 9,75

Bietentartaar met geitenkaas en gebakken kappertjes

Gerookte Zalm van Landgoed Doornik  € 12.50 

Tijm crêpes met Ambachtelijk koud gerookte zalm van Landgoed Doornik , uienmousse en rucola

 Buikspek

 

 

 

 

Oerhammetje € 11,50

Getrancheerd oerhammetje met zoetzure rode kool, gerookte noten en appel-perencompote

Een Mooie Dag proeverij € 11,75

Een variërende proeverij van onze voorgerechten (vanaf 2 personen, prijs per persoon)

 

Soepen

Tomaten- Groentesoep (v)  € 5,75

Tomaten-groentesoep met croutons

Gele Paprikasoep (v) € 5,75

Gele paprikasoep met rode harissa en knoflookcroutons

Weeksoep

Variërende weeksoep passend bij het seizoen, zie ons krijtbord!

Onze soepen worden geserveerd met ambachtelijk brood en boter

Kindergerechten

 Kleine Tomatengroentesoep of Gele Paprikasoep      € 3,25

Kippendijen Yakitori spies met gebakken uitjes, komkommer en friet met mayonaise € 8,50

Bourgondische kroket met  friet en appelmoes € 6,75

Kibbelingen met frisse salade en frieten  € 6,75

Mini Black Angus burger van Keurslager Wilfred Kersten geserveerd op een broodje met ijsbergsla, tomatenketchup geserveerd met frieten € 9,75

Kinderijsje twee bolletjes roomijs met slagroom en stukjes fruit   4,75

Hoofdgerechten

Black Angus burger (180 gram) van Keurslager Wilfred Kersten € 17,50

Black Angus burger met gekarameliseerde appel, rode ui, oude kaas van de Kaastobbe, uitgebakken parmaham, chilimayonaise en  frieten

Kippendijen Yakitori spies € 17,00

Malse kippendijen gemarineerd in Yakitori met gebakken uitjes, sesam, bosui, geroosterde groente geserveerd met frieten en chilimayonaise

Lamstajine € 22,50

Gestoofd lamsvlees met abrikozen, granaatappelpitten met kruisencouscous

Poké Bowl (v)  € 12,50

Koude sushi rijst met mango, gebakken uitjes, radijs, wortel, tuinboontjes en sojamayonaise

(Aan te vullen met gerookte zalm meerprijs +€5.00 of gemarineerde kip meerprijs + €5.00)

 Tournedos € 24.50

Gebakken tournedos met gepofte sjalotten en rozemarijnjus, geroosterde groente en krielaardappelen in schil 

Zalmfilet € 19,50

Gebakken zalmfilet gemarineerd in gremolata met  gebakken gamba's, geroosterde groene asperges en liquine pasta

Citroenrisotto (v) € 17,50

Citroenrisotto met geroosterde aubergine, krokante kikkererwten oude Kaas van de Kaastobbe uit Duiven en gepofte cherrytomaten 

Varkenshaasmedaillons en Pulled Pork  € 18,50

Varkenshaasmedaillons met pulled pork met appelciderjus, bietjes en frieten

 

Gebakken Zeewolffilet € 19,50

Gebakken zeewolffilet met mangosalsa, gepofte zoete aardappel en krokante pancetta

 

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een schaaltje seizoensgroenten

(v) = vegetarisch gerecht

 

Een Mooie Dag Weekspecial

Iedere week een soep, hoofdgerecht en dessert passend bij het seizoen.  Alle gerechten van de weekspecial zijn los te bestellen. Vraag evt. naar onze weekspecial bij uw reservering.

 

 Desserts

Zandtaartje met aardbeien € 7,75

Zandtaartje  met aardbeien in vanilleroom en aardbeiensorbetijs

Sorbetijs met kletskoppen € 8,00

Coupe met 3 soorten sorbetijs met kletskoppen, slagroom en rood fruit

Omgekeerde Dame € 7,75

Witte chocolade mousse met chocolade ijs, chocolade paté en chocorotsen

Trifle met citroen € 7,50

Trifle met citroenroom, blauwe bessencompote, cake en een bolletje ijs

Crème Brûlée  € 8,00

Creme Brulee van lemoncurd met yoghurtijs, tartaar van mango en merinque

 

Weekdessert

Variërend weekdessert passend bij het seizoen, zie ons krijtbord!

Koffie specials

Irish Coffee € 7,00

Koffie, Ierse whiskey, bruine suiker en slagroom

French Coffee € 7,00

Koffie, Grand Marnier en slagroom

Spanish Coffee 43 € 7,00

Koffie, Licor 43 en slagroom

Koffie Een Mooie Dag € 6,50

Kopje koffie of cappuccino met 4 zoete hapjes

Voorgerechten

Een Mooie Dag Broodplankje (v)  € 6,25

Broodplankje met verschillende soorten brood en dips 

Bruschetta’s de Köning (V) € 8,25

Bruschetta’s met camembert uit de Liemers, paddenstoelenmix en appel-perencompote

Salade Gamba's  € 11,50

( 4 extra gamba's meerprijs €3,50)

Salade met gebakken gamba's, mango, cashewnoten, komkommer e

,50

Dun gesneden runderhaas met pesto, geroosterde pijnboompitten, zongedroogde tomaten en oude kaas van de Kaastobbe en rucola

Salade Geitenkaas (v)  € 9,50

Salade met gebakken geitenkaas, appel, blauwe bessen, zonnebloempitten en frambozendressing

Gerookte Zalm carpaccio van Landgoed Doornik  € 12.50 

Ambachtelijk koud gerookte zalm van Landgoed Doornik met gerookte forel aardappelremouladesalade en truffelchips

Parmaham met groene asperges € 11,50

Parmaham met mesclun, knoflookcrème, geroosterde groene asperges en cashewnoten

Een Mooie Dag proeverij € 11,75

Een variërende proeverij van onze voorgerechten (vanaf 2 personen, prijs per persoon)

 

Soepen

Tomaten- Groentesoep (v)  € 5,75

Tomaten-groentesoep met croutons

Gele Paprikasoep (v) € 5,75

Gele paprikasoep met rode harissa en knoflookcroutons

Weeksoep

Variërende weeksoep passend bij het seizoen, zie ons krijtbord!

Onze soepen worden geserveerd met ambachtelijk brood en boter

Kindergerechten

 Kleine Tomatengroentesoep of Gele Paprikasoep      € 3,25

Kippendijen Yakitori spies met gebakken uitjes, komkommer en friet met mayonaise € 8,50

Bourgondische kroket met  friet en appelmoes € 6,75

Kibbelingen met frisse salade en frieten  € 6,75

Mini Black Angus burger van Keurslager Wilfred Kersten geserveerd op een broodje met ijsbergsla, tomatenketchup geserveerd met frieten € 9,75

Kinderijsje twee bolletjes roomijs met slagroom en stukjes fruit   4,75

Hoofdgerechten

Black Angus burger (180 gram) van Keurslager Wilfred Kersten € 17,50

Black Angus burger met gekarameliseerde appel, rode ui, oude kaas van de Kaastobbe, uitgebakken parmaham, chilimayonaise en  frieten

Kippendijen Yakitori spies € 17,00

Malse kippendijen gemarineerd in Yakitori met gebakken uitjes, sesam, bosui, geroosterde groente geserveerd met frieten en chilimayonaise

Lamstajine € 22,50

Gestoofd lamsvlees met abrikozen, granaatappelpitten met kruisencouscous

Poké Bowl (v)  € 12,50

Koude sushi rijst met mango, gebakken uitjes, radijs, wortel, tuinboontjes en sojamayonaise

(Aan te vullen met gerookte zalm meerprijs +€5.00 of gemarineerde kip meerprijs + €5.00)

 Tournedos € 24.50

Gebakken tournedos met gepofte sjalotten en rozemarijnjus, geroosterde groente en krielaardappelen in schil 

Zalmfilet € 19,50

Gebakken zalmfilet gemarineerd in gremolata met  gebakken gamba's, geroosterde groene asperges en liquine pasta

Citroenrisotto (v) € 17,50

Citroenrisotto met geroosterde aubergine, krokante kikkererwten oude Kaas van de Kaastobbe uit Duiven en gepofte cherrytomaten 

Varkenshaasmedaillons en Pulled Pork  € 18,50

Varkenshaasmedaillons met pulled pork met appelciderjus, bietjes en frieten

 

Gebakken Zeewolffilet € 19,50

Gebakken zeewolffilet met mangosalsa, gepofte zoete aardappel en krokante pancetta

 

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een schaaltje seizoensgroenten

(v) = vegetarisch gerecht

 

Een Mooie Dag Weekspecial

Iedere week een soep, hoofdgerecht en dessert passend bij het seizoen.  Alle gerechten van de weekspecial zijn los te bestellen. Vraag evt. naar onze weekspecial bij uw reservering.

 

 Desserts

Zandtaartje met aardbeien € 7,75

Zandtaartje  met aardbeien in vanilleroom en aardbeiensorbetijs

Sorbetijs met kletskoppen € 8,00

Coupe met 3 soorten sorbetijs met kletskoppen, slagroom en rood fruit

Omgekeerde Dame € 7,75

Witte chocolade mousse met chocolade ijs, chocolade paté en chocorotsen

Trifle met citroen € 7,50

Trifle met citroenroom, blauwe bessencompote, cake en een bolletje ijs

Crème Brûlée  € 8,00

Creme Brulee van lemoncurd met yoghurtijs, tartaar van mango en merinque

 

Weekdessert

Variërend weekdessert passend bij het seizoen, zie ons krijtbord!

Koffie specials

Irish Coffee € 7,00

Koffie, Ierse whiskey, bruine suiker en slagroom

French Coffee € 7,00

Koffie, Grand Marnier en slagroom

Spanish Coffee 43 € 7,00

Koffie, Licor 43 en slagroom

Koffie Een Mooie Dag € 6,50

Kopje koffie of cappuccino met 4 zoete hapjes

Reserveren

Reserveert u voor vandaag?
Dan is het alleen mogelijk om via de telefoon te reserveren. Dit kan via 0316-253546.

Openingstijden

MAANDAG & DINSDAG
gesloten

WOENSDAG T/M ZATERDAG
10:00 - 22:00

ZONDAG

11:30 - 22:00

 

Remigiusplein 17, 6921 BL Duiven

Onze keuken is geopend tot sluitingstijd. Naast gratis WiFi is er ook een mindervalidetoilet en een babyverschoontafel aanwezig. Wij accepteren ook creditcards.

Vraagje?


Dit kan via onderstaand contactformulier of telefonisch via 0316-253546 

12 + 15 =